Noutati

Ultimele noutati

  • 20.Apr.2016.

Mihai Dumitriu

Mijlocaşul central de la SC Bacău, Mihai Lucian Dumitiu, a semnat un contract cu firma de impresariat 11 Perfect. Evaluat de Transfermarkt la aproximativ 125.000 euro, Dumitriu este piesa de rezistenta in parcursul foarte bun al echipei din acest sezon.

În sezonul actual de Liga a II-a, mijlocaşul de 23 de ani a jucat în toate meciurile, înscriind 5 goluri pentru formaţia băcăuană. 11 Perfect este nerăbdătoare să îl ajute pe tânărul fotbalist să avanseze în carieră.
 

  • 29.Mar.2016.

11 PERFECT

Pasiunea pentru fotbal ia nastere in copilarie, cand dornici de noi aventuri ieseam alaturi de prieteni sa jucam fotbal. Pe terenurile scolii sau in fata blocului, oriunde gaseam un loc perfect pentru cateva scheme si un gol, iar momentul in care mingea ajungea in presupusa poarta era magic, coechipierii te felicitau, iar tu deveneai stapanul lumii pentru cateva momente. Deoarece pasiunile nu se sting niciodata, a luat nastere 11 Perfect, un concept de impresariat ce ofera o sansa tuturor pasionatilor de fotbal sa practice sportul rege.

11 Perfect reprezinta unitate, spirit de echipa si performanta. Fa parte din echipa 11 Perfect, iar visul copilariei tale va deveni realitate! Cu ajutorul unei echipe ce va urmari performanta ta si te va purta spre cele mai cunoscute cluburi de fotbal, tu vei deveni 11 Perfect! Urmareste activitatea noastra aici si inscrie fiecare victorie alaturi de noi!